Project omgevingsvergunning t.b.v. de Mulock Houwerschool (fase 1 afwijken bestemmingsplan)

Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ligt van 2 september 2011 tot en met 13 oktober 2011 de project omgevingsvergunning t.b.v. de Mulock Houwerschool (fase 1) ter inzage.

Inhoud vergunning

Het besluit houdt verband met de bouw van de Mulock Houwerschool op het terrein aan De IJsselmeerstraat 3a, 3e en 3b, naast De Baat. Er wordt met deze aanvraag geanticipeerd op het nieuwe bestemmingsplan Haven- en Bedrijventerreinen waarvan het voorontwerp ter inzage heeft gelegen.

Inkijken van de vergunning

De project omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de gemeentelijke website www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Wonen & werken’, vervolgens op ‘Projecten’ en daarna ‘Mulock Houwerschool’ kunt u de omgevingsvergunning raadplegen.

De vastgestelde project omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBMHOUWER2011-VG01

De bestanden van de project-omgevingsvergunning zijn langs elektronische weg te verkrijgen op:

http://durp.huizen.nl:8080/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0406.PBMHOUWER2011-VG01#imro2008

U kunt de stukken ook inzien bij het klantcontactpunt (ma. t/m do. van 8.30 tot 17.00 uur en vr. van 8.30 tot 16.00 uur) in het gemeentehuis, Graaf Wichman 10, te Huizen.

Beroep instellen?

Tot en met 14 oktober 2011 kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schorst de inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de rechtbank van Amsterdam, adres Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Naar boven