Ontwerpbestemmingsplan Vinkebroeksestraat 3 te Sint Jansteen

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Vinkebroeksestraat 3 vanaf 3 februari 2011 tot en met 16 maart 2011 voor eenieder terinzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is het planologisch-juridisch regelen van het plan om een vervangende woning te bouwen op het perceel Vinkebroeksestraat 3 te Sint Jansteen, kadastraal bekend als gemeente Hulst, sectie N, nummer 477.

Het ontwerpbestemmingsplan Vinkebroeksestraat 3 Sint Jansteen, bestaande uit plankaart, planregels en plantoelichting, ligt binnen de genoemde termijn voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen in procedure.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijze kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij mw. H. van Hauten, telefoonnummer 0114 389256.

Hulst, 2 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven