Best heeft Structuurvisie!

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 9 mei 2011 de Structuurvisie Best heeft vastgesteld. De structuurvisie geeft het toekomstige beeld van Best (tot 2030) weer en is samen met Bestse inwoners, organisaties en ondernemers tot stand gekomen.

De structuurvisie geeft bijvoorbeeld zicht op waar woningbouw gaat plaatsvinden, hoe de bedrijventerreinen zich kunnen ontwikkelen, hoe mensen in Best kunnen leven in hun straat, wijk en regio. Ook is aandacht besteed aan de relatie met het buitengebied. Waar houdt het dorp op en begint de natuur? En waar kunnen recreatieve mogelijkheden komen of versterkt worden? Ook hoe Best zich verhoudt tot Eindhoven en omgaat met de regionale taakstelling qua wonen en werken is onderdeel van de structuurvisie Best.

Raadplegen

De Structuurvisie Best is in pdf beschikbaar via www.gemeentebest.nl → projecten → Structuurvisie en digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0753.SV2010-OM01

Geen mogelijkheid van beroep

In verband met het bepaalde in artikel 8:2, onder a, van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie en de verordening geen beroep worden ingesteld.

Naar boven