Omgevingsvergunning ‘Windpark Hartelbrug II’ ter inzage

Burgemeesters en Wethouders van de gemeente Rotterdam maken bekend dat voor het realiseren van 8 windturbines langs het Hartelkanaal, kadastraal perceelnummer AK 1424 op 30 augustus 2011 een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend. Deze omgevingsvergunning is verleend in samenhang met artikel 2.1, eerste lid, sub a, van de Wabo (voor de activiteit bouwen) sub c van de Wabo (voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening) en sub i, (voor de activiteit invloed op de fysieke leefomgeving).

De omgevingsvergunning ligt van vrijdag 9 september 2011 tot en met vrijdag 21 oktober 2011 ter inzage bij:

  • de Stadswinkel Centrum, stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie) openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur; behalve op donderdag (09.00 uur tot 13.30 uur).

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/wonen_en_leven. In de linkerrij staat het kopje ‘bestemmingsplannen’. Hier kunnen de stukken vervolgens geraadpleegd worden in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Tegen de omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging dat wil zeggen tot en met 21 oktober 2011 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 7 september 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven