Ontwerpbestemmingsplan ‘Balk-Verbindingsweg’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 9 september tot en met 20 oktober 2011 voor eenieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Balk-Verbindingsweg’. Het plan is dan tevens te raadplegen op de gemeentelijke website.

Dit bestemmingsplan heeft in 2008 al eerder ter inzage gelegen. Bij deze tervisielegging zijn echter niet alle relevante onderzoeken ter inzage gelegd en/of is kenbaar gemaakt waar deze waren in te zien en dat in de toelichting gebruik is gemaakt van verouderde gegevens. Daarom wordt het ontwerpplan opnieuw gepubliceerd en ter inzage gelegd.

Binnen genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk (postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T.J. Jagersma tel. (0514) 60 81 69. Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het is mogelijk dat de ter inzage gelegde stukken tijdens de terinzagelegging worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Balk, 8 september 2011

Naar boven