Projectbesluit (art. 3.10 Wro) ‘Parkeerterrein Voetbalvereniging Wieldrecht’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 24 januari 2011 het projectbesluit ‘Parkeerterrein Voetbalvereniging Wieldrecht’ als bedoeld in art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening is vastgesteld.

Het projectbesluit heeft betrekking op het realiseren van een parkeerterrein aan de Smitsweg voor de voetbalvereniging Wieldrecht.

Het project is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Sterrenburg III-west’. Het projectbesluit maakt het mogelijk om van het bestemmingsplan af te wijken.

Tot en met 17 maart 2011 kan het projectbesluit, met bijbehorende stukken tijdens de openingsuren worden ingezien in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Deze stukken kunnen ook via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen worden bekeken.

Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend kan tot en met 17 maart 2011 uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders heeft ingediend, tegen het vastgestelde projectbesluit beroep instellen bij de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

Dordrecht, 2 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven