Ontwerpbestemmingsplan Limmen Zandzoom Topkavels

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Limmen Zandzoom Topkavels zes weken ter inzage ligt.

Ligging

Het bestemmingsplan bestaat uit acht kavels. Deze kavels liggen allemaal in de Zandzoom. Zeven van deze kavels liggen in het grootste deel van de Zandzoom dat wordt begrensd door de gemeentegrens met Heiloo in het noorden, de Rijksweg en het bedrijventerrein Nieuwelaan in het oosten, de Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat in het zuiden en de Westerweg en de spoorlijn in het westen. Eén kavel ligt in het kleinste deel van de Zandzoom dat wordt begrensd door de gemeentegrens in het noorden, GGZ locatie De Oosthoek in het oosten, de Nieuwelaan in het zuiden en de Rijksweg in het westen.

Betreft

Het bestemmingsplan voorziet in acht vrijstaande woningen.

Voor de exacte begrenzing en inhoud verwijzen wij u naar de locaties waar de stukken ter inzage liggen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 8 september 2011 gedurende zes weken ter inzage op de gemeentelijke locaties (zie hieronder). Tevens is het plan te raadplegen op en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot donderdagmiddag 29 september 2011 zijn de stukken raadpleegbaar op de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen. Vanaf donderdagmiddag 29 september 2011 is de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen vanaf 15:00 uur niet meer toegankelijk vanwege de verhuizing naar het nieuwe gemeentehuis in Castricum. De stukken van het bestemmingsplan zijn vrijdag 30 september 2011 en maandag 3 oktober 2011 in te zien op de gemeentelijke locatie aan de Schulpstet 17 in Castricum vanaf 8:00 uur t/m 12:00 uur. Vanaf maandag 3 oktober 2011 om 13:00 uur is het nieuwe gemeentehuis in Castricum aan het Raadhuisplein 1 toegankelijk en zijn de stukken daar weer in te zien. Uiteraard blijven de stukken digitaal via de gemeentelijke en landelijke website gewoon beschikbaar.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Limmen Zandzoom Topkavels’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. Houtkamp, team Bouwen Wonen en Bedrijven, tel. (0251) 661 447.

Castricum, 7 september 2011

Naar boven