Omgevingsvergunning bouwen van 6 appartementen Elschotseweg 54–56 in Schijndel

Burgemeester en wethouders willen aan Hevas B.V. een omgevingsvergunning verlenen voor bouwen van 6 appartementen op het adres Elschotseweg 54–56 in Schijndel. De ontwerpvergunning is inmiddels vastgesteld.

Ter inzage

Voor het inzien van de aanvraag, de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken kunt u van 9 september 2011 tot en met 20 oktober 2011 terecht bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Op verzoek krijgt u daar een mondelinge toelichting.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen de ontwerpvergunning kenbaar te maken. Zienswijzen moeten worden gericht aan: burgemeester en wethouders, Postbus 5, 5480 AA Schijndel. De binnengekomen zienswijzen worden eveneens ter inzage gelegd. Na terinzagelegging van de definitieve vergunning is alleen beroep in te stellen door een belanghebbende, indien deze een zienswijze heeft ingediend of kan aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest. Zienswijzen kunnen niet per e-mail kenbaar worden gemaakt.

Naar boven