Uithuizermeeden Lutjewegje 3 (Artikel 3.6.1a Wro)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond hebben op 23 augustus 2011 een wijzigingsplan vastgesteld voor het perceel Lutjewegje 3 in Uithuizermeeden. Het gaat om het veranderen van de situering van het bouwperceel. Tegen het eerder ter inzage gelegde ontwerp van het wijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Ter inzage

Van 9 september tot en met 20 oktober 2011 ligt het wijzigingsplan ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt de stukken ook bekijken via www.eemsmond.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

In werking

Het ‘Wijzigingsplan Lutjewegje 3 te Uithuizermeeden’ treedt in werking op 21 oktober 2011.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot en met 20 oktober 2011 beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u redelijkerwijs verweten kan worden dat u in een eerdere fase geen zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan, kunt u geen beroep instellen.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het wijzigingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist.

Naar boven