Ontwerpbestemmingsplan ‘Samenwijs Doelakkers, Hilvarenbeek’ – publicatie week 36 2011

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat, met ingang van vrijdag 9 september 2011 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Samenwijs Doelakkers, Hilvarenbeek’ (zie artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Ter inzage

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 20 oktober 2011. Het plan is eveneens digitaal te raadplegen op de website van de gemeente www.Hilvarenbeek.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Omschrijving plan

Om de Samenwijs in de Doelakkers te realiseren is een uitbreiding van de bestaande accommodatie van de basisschool noodzakelijk. De uitbreiding, groot 210m2, zal gebeuren met semi-permanente units. Ook wordt er een buitenruimte met een oppervlakte van ca. 160m2 voor de kinderopvang en peuterspeelzaal gerealiseerd aan de zuidzijde van de school.

Ligging plangebied

Het plangebied is het perceel gelegen tussen het Koningskruis en Het Lopertje in de kern Hilvarenbeek. Op de kaart (de verbeelding) die bij het plan hoort, staat de exacte begrenzing aangegeven.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Beheer & Realisatie, cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via centrale telefoonnummer (013) 505 83 00.

Naar boven