Ontwerpbestemmingsplan Wijhendaalseweg ongenummerd

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Wijhendaalseweg ongenummerd’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 8 september 2011 tot en met 19 oktober 2011 voor eenieder ter inzage. Het ontwerpplan heeft als doel de realisatie van een vrijstaande woning op het perceel aan de Wijhendaalseweg te Wijhe, gelegen tussen de nummers 3 en 3a, mogelijk te maken. Het betreffende perceel is kadastraal bekend als Wijhe, sectie F, nummer 6497.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien bij ons klantcontactcentrum op de locaties in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2011004008-0201 is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijke zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 16, 8120 AA Olst. U dient te vermelden op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum: telefoonnummer 14 0570.

Naar boven