Ontwerpbestemmingsplan ‘Kernen Lathum, Angerlo en Giesbeek, partiële herziening Kavel Veldweg’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Kernen Lathum, Angerlo en Giesbeek, partiële herziening Kavel Veldweg’ als ontwerp ter inzage leggen. Met dit plan wordt beoogd om een omissie in het bestemmingsplan ‘Kernen Lathum, Angerlo en Giesbeek’ te herstellen. Het betreft de bestemming ‘Wonen’ en ‘Tuin’ op een kavel op de Veldweg in Giesbeek, kadastraal bekend als A1065 en A1063.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 8 september 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Ruimte van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via:

  • de website van de gemeente Zevenaar www.zevenaar.nl;

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN:NL.IMRO.0299.BP05KAVELVELDWEG-ON01;

De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw B. van der Meer, tel (0316) 595 384.

Zevenaar, 7 september 2011

Naar boven