Jongerenontmoetingsplaats (JOP) Zuidzaksedijk (ong.) in Heinkenszand

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de Zuidzaksedijk (ongenummerd) in Heinkenszand.

Inhoud plan

Het plan waarvoor vergunning is verleend, behelst het plaatsen van twee containers die dienst zullen doen als Jongerenontmoetingsplaats (JOP) aan de Zuidzaksedijk (ongenummerd) in Heinkenszand. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Borsels Buiten’.

Activiteiten omgevingsvergunning

Gelet op 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft de voor het plan verleende omgevingsvergunning betrekking op:

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

In de vergunning is een instandhoudingtermijn van vijf jaar opgenomen.

Inzage

Het besluit is op 31 augustus 2011 bekendgemaakt aan aanvrager.

U kunt het besluit omgevingsvergunning samen met de bijbehorende stukken inzien vanaf 1 september t/m 12 oktober 2011 (beroepstermijn). De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Beroep

Tegen het besluit omgevingsvergunning kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit.

U kunt beroep instellen bij de Rechtbank Middelburg, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg. De beroepstermijn loopt van 1 september t/m 12 oktober 2011.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg.

Inwerkingtreding besluit

Het besluit omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 7 september 2011

Naar boven