Projectbesluit herbouw/nieuwbouw A&C Slapen BV, Egelantier 17 in Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij op 23 augustus 2011 een projectbesluit hebben genomen voor de herbouw/nieuwbouw van A&C Slapen BV aan de Egelantier 17 te Geleen. Dit projectbesluit wordt met ingang van 8 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegd.

Dit betekent dat het projectbesluit met bijbehorende stukken voor de duur van zes weken tijdens de openingsuren ter inzage ligt bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel in Geleen, Markt 1 in Geleen. Voorts is het projectbesluit en bijbehorende stukken in te zien via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1883.pbAenC-VA01.

Tegen het projectbesluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het projectbesluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Maastricht. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp projectbesluit of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Maastricht, sector Bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

7 september 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven