Wijzigingsplan ex. artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas hebben een wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening vastgesteld tot het wijzigen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ en de partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied ex artikel 30 WRO - Actualisering’ voor:

  • de wijziging van de bestemming ‘Agrarische doeleinden, gebied met landschappelijke en natuurwaarden Aln’ in de bestemming ‘Agrarische doeleinden, bouwperceel A(b)’ en het vergroten van de bestaande bestemming ‘Agrarische doeleinden, bouwperceel A(b)’ op het perceel kadastraal bekend gemeente Meerlo, sectie H, nummers 118 en 119, plaatselijk bekend Bergweg 3 te Meerlo om de uitbreiding van het aldaar gelegen varkensbedrijf mogelijk te maken.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het besluit met de bijbehorende stukken van 9 september 2011 tot en met 20 oktober 2011 voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 9 september 2011 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat het op het verzoek is beslist.

Horst, 31 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaries.

Naar boven