Omgevingsvergunning aardgasvulpunt Genielaan 7

Burgemeester en wethouders van gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij, op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de algemene wet bestuursrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het aanleggen van een aardgasvulpunt aan de Genielaan 7 te Alphen aan den Rijn.

De omgevingsvergunning is gevraagd voor het aanleggen van een aardgasvulpunt aan de Genielaan 7, kadastraal bekend Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A nr. 7096 gedeeltelljk. De aanleg van het aardgasvulpunt is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Hoorn-West’. Om mee te kunnen werken aan de aanvraag is een afwijking van het bestemmingsplan door middel van een projectbesluit als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3 van de Wabo vereist.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken hebben van 14 juli tot 24 augustus 2011 ter inzage gelegen. De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen vanaf 7 september 2011 worden ingezien bij de informatiebalie in het stadhuis. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit kan door een belanghebbende tegen de omgevingsvergunning beroep worden ingediend bij de Rechtbank te ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag, mits de belanghebbende een zienswijze heeft ingediend gedurende de periode dat het ontwerp ter inzage lag, dan wel de belanghebbende niet verweten kan worden dat geen zienswijze is ingediend. Een verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening kan worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank te ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven