Ontwerpwijzigingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Barneveldseweg 11 te Lunteren’ (artikel 3.6 Wro)

Van donderdag 8 september tot en met woensdag 19 oktober 2011 ligt het ontwerp van het wijzigingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Barneveldseweg 11 te Lunteren’ met de daarbij behorende stukken ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerp van het wijzigingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het perceel Barneveldseweg 11 bevindt zich in het buitengebied van de gemeente Ede. Ten noorden van de kern Lunteren ligt het perceel net iets buiten de bebouwde kom en grenst aan de kruising van de Bisschopsweg en de Barneveldseweg.

Het wijzigingsplan maakt het uitbreiden van de maximaal bebouwde oppervlakte voor het medisch centrum op het perceel Barneveldseweg 11 mogelijk met 300 m2. Na het vestigen van dit centrum bleek de benodigde ruimte te klein voor het huisvesten van een huisartsenpost. Deze huisartsenpost wordt na realisering van de voorgenomen uitbreiding ingevuld.

Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor genoemde periode:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerp van het wijzigingsplan zenden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar maken bij M. Riemersma, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 869.

Naar boven