Ontwerpbestemmingsplan Otterlo

Van donderdag 8 september tot en met woensdag 19 oktober 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Otterlo met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Pothovenlaan in het noorden, de Aanstoot, de Weversteeg, de Zandingsweg en de achterzijde van de woningen aan de Onderlangs in het oosten, het Bospad, de Karweg en de Buurtweg in het zuiden en ten slotte het Mosselsepad en de Arnhemseweg in het westen.

Het ontwerpbestemmingsplan is conserverend van aard. Dat betekent dat de bestaande situatie in het plangebied is bestemd waarbij eerder verleende omgevingsvergunningen voor het bouwen van bouwwerken en vrijstellingen of ontheffingen zijn verwerkt.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de heer L.R.Hendriks, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 235.

Inloopavond

Over het ontwerpbestemmingsplan Otterlo vindt op woensdag 19 oktober 2011 een inloopbijeenkomst plaats in het Dorpshuis De Aanloop, Sportlaan 5 te Otterlo. U kunt op die dag tussen 19.30 en 21.00 uur daar kennisnemen van het ontwerp-bestemmingsplan. Medewerkers van de gemeente Ede (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) zijn dan aanwezig om een toelichting te geven en mogelijke vragen te beantwoorden.

Ede, 7 september 2011

Naar boven