Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht eerste fase betreft oprichten inrichting ten behoeve van gaswinning

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakt bekend:

Dat aan Vermilion Oil & Gas Netherlands B.V. te Harlingen een vergunning eerste fase is verleend voor de activiteit ‘het oprichten en in werking hebben van een inrichting’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting De Hoeve, gelegen in de gemeente Weststellingwerf, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Noordwolde, Sectie N, nummer 1267.

De vergunningaanvraag eerste fase betreft het oprichten van een inrichting ten behoeve van gaswinning.

Op het ontwerpbesluit dat van 30 juni 2011 tot en met 10 augustus 2011 ter inzage lag bij de gemeente Weststellingwerf zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 8 september 2011 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Weststellingwerf te Wolvega.

Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren en na telefonische afspraak ook buiten kantooruren: 0561-69 12 34.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw J.J.H. Klein Teeselink, telefoon 070-379 78 25.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Leeuwarden, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven