Besluiten Projectomgevingsvergunning Veenwal 130–136

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein maken bekend dat het volgende besluiten met alle relevante stukken ter inzage ligt in het kader van de beroepsprocedure.

Projectomgevingsvergunning

Wie: dhr. R. Kraay

Wat: Transformatie kantoorpand naar 34 startersappartementen

Waar: Veenwal 130–136

Verzenddatum: 31 augustus 2011

Dossiernummer: 107890

Artikel(en): Wabo 2.12, eerste lid sub a onder 3

In combinatie met: omgevingsvergunning voor bouwen en planologische afwijken in combinatie met hogere waarde wet geluidhinder.

Beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen beroep indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. De beroepsprocedure staat alleen open voor belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Let op: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing, daarom kunnen na afloop van de beroepstermijn de beroepsgronden niet meer worden aangevuld.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift heeft niet tot gevolg dat de werking van dit besluit wordt stopgezet. Een belanghebbende die dit wenst, en een spoedeisend belang heeft, kan naast het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Uitvoerbaarheid van dit besluit

Dit besluit krijgt rechtskracht (mag worden uitgevoerd) met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Als gedurende de beroepstermijn echter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kosten & digitaal indienen

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Raadpleeg hiervoor de griffie van de Rechtbank Utrecht (tel: 030-2233000 of www.rechtspraak.nl/Gerechten/Rechtbanken/Utrecht/).

Het beroep- en verzoekschrift kan digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht met gebruik van een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site staan de precieze voorwaarden.

Naar boven