Ontwerp projectbesluiten, ontwerp bouwvergunningen en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder voor de bouw van een woning op de percelen Baaiduinen naast 11; Formerum voor 38a en Landerum tussen 28a en 30 (Terschelling)

Het college van B&W maakt bekend dat op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 9 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen drie ontwerprojectbesluiten inclusief aanverwante ontwerpvergunningen/besluiten.

Het betreft de ontwerp projectbesluiten:

  • ‘de bouw van een woonhuis op het perceel Baaiduinen naast 11’;

  • ‘de bouw van een woonhuis op het perceel Formerum voor 38a’;

  • ‘de bouw van een woonhuis op het perceel Landerum tussen 28a en 30’.

Tegelijkertijd liggen ter inzage de aanverwante ontwerpbouwvergunningen:

  • RB 2009-151 voor het oprichten van een woning, Baaiduinen naast 11;

  • RB1 2010-078 (1ste fase) voor het oprichten van een woonhuis Formerum voor 38a;

  • RB1 2010-079 (1ste fase) voor het oprichten van een woning Landerum tussen 28a en 30.

Het college van B&W maakt tevens bekend dat op grond van artikel 110c Wet geluidhinder ten behoeve van de bouw van een woonhuis op het perceel Baaiduinen naast 11 het ontwerpcollegebesluit ‘Besluit hogere waarde Wet geluidhinder’ ter inzage ligt.

De drie ontwerp projectbesluiten met bijbehorende stukken, de ontwerpbouwvergunningen en het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder liggen van 9 september 2011 tot en met 21 oktober 2011, gedurende zes weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. De ontwerpbesluiten en de stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen omtrent de drie ontwerp projectbesluiten, de ontwerpbouwvergunningen en het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W of mondeling door het maken van een afspraak met sector Grondgebied, via het algemene telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven