Ontwerp-omgevingsvergunning berging en overkapping Fitness Centre Huissen

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat gelet op artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt:

Ontwerp-omgevingsvergunning berging en overkapping bij Fitness Centre Huissen Blauwenburcht 3

De ontwerp-omgevingsvergunning beoogt de realisatie van een berging en overkapping bij het nog in aanbouw zijnde Fitness Centre Huissen aan de Blauwenburcht 3 te Huissen.

De ontwerp-omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • Bouw

  • RO (afwijken van de bestemming op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De ontwerp-omgevingsvergunning berging en overkapping Fitness Centre Huissen met bijbehorende stukken wordt voor eenieder met ingang van donderdag 8 september 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven→projecten openbare ruimte →bekendmakingen→ontwerp-omgevingsvergunning berging en overkapping Fitness Centre Huissen);

  • Zowel de digitale als analoge ontwerp-omgevingsvergunning ligt ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11;

  • De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op Omgevingsvergunning Fitness Centre Huissen).

Eenieder kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met mevrouw Middelkoop van de afdeling Dienstverlening telefoon (026) 326 0403.

Bemmel, 7 september 2011

Naar boven