Wijziging bestemmingsplan Laagheideweg 20 America ex artikel 3.6, lid 1, sub a Wro

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maakt bekend dat er een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied 1’ ter inzage ligt voor:

  • De vergroting en vormverandering van de aanduiding ‘Agrarische bouwkavel’ ten behoeve van de opschaling van het melkveebedrijf op de percelen kadastraal bekend gemeente Horst, sectie I, nummers 281, 282, 283, 1001 en 1037, plaatselijk bekend Laagheideweg 20 in America.

Burgemeester en wethouders hebben met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening besloten het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied 1’ te wijzigen teneinde de vergroting en vormverandering van de aanduiding ‘Agrarische bouwkavel’ toe te kennen.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied deelgebied 1’ ligt met ingang van vrijdag 9 september 2011 gedurende een periode van zes weken tijdens de kantooruren ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Gedurende deze termijn van zes weken kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met ingang van 9 september 2011 ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Horst, 8 september 2011

Naar boven