Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan ‘Heuvelstraat 18’, ex artikel 3.6 jo. 3.9a Wro

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat zij in hun vergadering van 18 januari 2011 het wijzigingsplan 'Heuvelstraat 18' hebben vastgesteld. Het plan voorziet in een vormverandering en een uitbreiding van het agrarisch bouwblok op de percelen, kadastraal bekend Waalre, sectie 2A 4319, 4630, 4317 en 4316, plaatselijk bekend als Heuvelstraat 18.

Het wijzigingsplan is op basis van bestemmingsplan ‘Buitengebied, 2e partiële herziening’ in procedure gebracht teneinde een voorziene bedrijfsuitbreiding met een rundveestal, loods en sleufsilo’s mogelijk te maken. Gelijktijdig met de vaststelling van het wijzigingsplan 'Heuvelstraat 18' heeft het college van burgemeester en wethouders van Waalre, gezien het bepaalde in artikel 6.12 lid 2 onder a van de Wet ruimtelijke ordening, besloten voor dit plan geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders en het wijzigingsplan zullen vanaf 3 februari tot en met 16 maart 2011 voor iedereen ter inzage liggen bij de receptie van het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Ook is het wijzigingsplan te raadplegen via: www.waalre.nl/wonen&leven/actualisatie bestemmingsplannen en via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vaststellingsbesluit staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door: een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren heeft gebracht bij het college van burgemeester en wethouders of een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Een vastgesteld wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat over het verzoek is beslist.

Waalre, 2 februari 2011

Naar boven