Ontwerpbestemmingsplan Anholtseweg Gendringen 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Anholtseweg Gendringen 2011’ ter inzage ligt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Anholtseweg Gendringen 2011’ ligt van 8 september 2011 tot en met 19 oktober 2011 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied ligt ten zuidoosten van de kom Gendringen en omvat de gehele Anholtseweg met de langs weerszijden daarlangs gelegen gronden (en bebouwing), alsook een klein gedeelte van de Langenhorstweg, de Zwanenburgseweg en de Julianastraat.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven