Vooraankondiging artikel 1.3.1. Bro. bestemmingsplan ‘Lagebrugweg 1a, Helenaveen’

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan ‘Lagebrugweg 1a, Helenaveen’ voor te bereiden, dat betrekking heeft op de percelen Lagebrugweg 1a en Aardbeiweg 1. Het doel is om in dit bestemmingsplan de doorwerking van het Saneringsproject glastuinbouw 1996 voor deze percelen op te nemen, zodat ter plaatse, na sanering van het bestaande glastuinbouwbedrijf, geen nieuw glastuinbouwbedrijf meer gevestigd kan worden. Hiervoor zal de planologisch-juridische regeling voor deze percelen worden herzien.

In dit stadium van de planvorming wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen. Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Bij het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan zal de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen worden geboden. Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne binnenkort kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer H. Smit van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven