Ontwerp bestemmingsplan Oude Schulpweg 4 - Castricum

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Oude Schulpweg 4 - Castricum. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit: De jachthut uit 1934, een deel van het bijbehorend erf en een bijgebouw op het perceel met het adres Oude Schulpweg 4. Deze jachthut ligt direct ten oosten van het bekendere pand ‘Kijk-Uit’ (Oude Schulpweg 3)

Het bestemmingsplan voorziet in: Het mogen gebruiken de jachthut, het bijgebouw en een deel van het erf als dagopvang voor mensen met een beperking. Ondergeschikt hieraan en als onderdeel van de dagopvang is kleinschalige horeca mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 8 september t/m 20 oktober ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen, gedurende de openingstijden:

  • maandag tot en met woensdag van 09.00 uur t/m 16.00 uur;

  • donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

  • Tevens is het plan te raadplegen op en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan Oude Schulpweg 4 - Castricum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak, team BWB, tel. (0251) 661 152.

Let op: verhuizing naar nieuw gemeentehuis

Vanaf donderdagmiddag 29 september 2011 is het gemeentehuis in Limmen vanaf 15:00 uur niet meer toegankelijk vanwege de verhuizing naar het nieuwe gemeentehuis in Castricum. De stukken van het ontwerpbestemmingsplan Oude Schulpweg 4 - Castricum zijn dan in te zien op de gemeentelijke locatie aan de Schulpstet 17 in Castricum vanaf 8:00 uur t/m 12:00 uur. Vanaf maandag 3 oktober 2011 om 13:00 uur is het nieuwe gemeentehuis in Castricum aan het Raadhuisplein 1 toegankelijk en zijn de stukken daar weer in te zien. Uiteraard blijven de stukken digitaal via de gemeentelijke en landelijke website wel beschikbaar.

Castricum, 7 september 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven