Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Broekstraat, Neerkant’ o.b.v. artikel 1.3.1. Bro

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan ‘Broekstraat, Neerkant’ voor te bereiden. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied Broekstraat ongenummerd, gelegen naast Broekstraat 11, kadastraal bekend gemeente Deurne, sectie U, nr. 1121. Het voorgenomen bestemmingsplan heeft als doel met toepassing van de Regeling ‘Kavelsplitsing en incidentele woningbouw’ de bouw van een woning met een bijgebouw mogelijk te maken.

In dit stadium van de planvorming bieden wij geen gelegenheid om zienswijzen in te dienen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen. Wel is, gelet op artikel 3.1.1 Bro, overleg gepleegd met de VROM-Inspectie, de provincie Noord-Brabant en het Waterschap Aa en Maas. Wij leggen geen stukken ter inzage met betrekking tot dit voornemen.

Binnen enkele weken leggen wij het ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Bij het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan bieden wij de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen. Hiervan geven wij kennis in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de mevrouw I. Roordink van de afdeling Economie via het Klantcontactcentrum.

Naar boven