Vaststelling wijzigingsplan ‘Buitengebied 2006 / Zevenhuizerstraat 273’

Burgemeester en wethouders van Bunschoten maken bekend dat zij op 30 augustus 2011 het wijzigingsplan ‘Buitengebied 2006/Zevenhuizerstraat 273’ hebben vastgesteld. Het betreft hier een wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het vergroten van een agrarisch bouwperceel aan de Zevenhuizerstraat 273 tot een oppervlakte van maximaal 1,08 ha (max 30%), ten behoeve van de bouw van een varkensschuur.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 8 september 2011 tot en met 19 oktober 2011 gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis. Het vastgestelde wijzigingsplan kan op de gebruikelijke openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien bij de werkeenheid ruimtelijke ordening van de afdeling RO&V. Het vastgestelde wijzigingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website (www.bunschoten.nl).

Het wijzigingsplan is voorbereid met toepassing van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van het college van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven