Wijzigingsplan Brandpolderweg 2

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat vanaf vrijdag 9 september 2011 tot en met 20 oktober 2011 gedurende zes weken in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made, voor eenieder ter inzage ligt het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’.

Het betreft een wijziging op grond van het bepaalde in artikel 3.6, eerste lid onder a, van de Wet ruimtelijke ordening, waarbij de vorm van het bouwblok voor het perceel Brandpolderweg 2 te Hooge Zwaluwe wordt gewijzigd.

Het plan is langs elektronische weg te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.drimmelen.nl onder ‘Ruimtelijke plannen’.

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ‘s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Binnen de termijn van terinzagelegging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het besluit totdat op het verzoek is beslist.

Made, 8 september 2011

Burgemeester en wethouders van Drimmelen,

C. Smits,

secretaris.

G.L.C.M. de Kok,

burgemeester.

Naar boven