Ontwerpbestemmingsplan Nieuwstraat 77–79

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf 8 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Nieuwstraat 77–79 en de daarbij behorende bijlagen ter inzage liggen. Met het bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om op de genoemde locatie twee woningen (in de bestaande bebouwing) te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende bijlagen liggen tijdens de openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. De stukken kunnen ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499BPL11026HBD-ON01). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl/.

De genoemde stukken zijn voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl → Plannen en projecten → Ruimtelijke plannen → In procedure zijnde ruimtelijke plannen. De stukken zijn ook digitaal bij de gemeente in te zien.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer ing. R. Prins, telefonisch bereikbaar op 0172-219500.

Naar boven