Ontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein De Eekte-Hazewinkel

Vanaf 7 september 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan De Eekte-Hazewinkel zes weken lang ter inzage. Dit gebeurt op grond van artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening. Iedereen kan het plan inzien bij de publieksbalie in het stadhuis.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bestaande bedrijventerrein Eekte-Hazewinkel, dat aan de noordzijde wordt begrensd door de spoorlijn, aan de oostzijde door de Burgemeester Wallerstraat en de Enschedesestraat, aan de zuidzijde door de klootschietbaan en aan de westzijde door het bedrijventerrein ‘uitbreiding het Hazewinkel’ en de nieuwe bedrijventerreinen Hazewinkel Zuid-West en Hazewinkel Noord-West. Het plan voorziet enerzijds in een eenduidige en actuele bestemmingsregeling voor het bedrijventerrein Eekte-Hazewinkel en voorziet anderzijds in een aantal nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen, zoals de rijbaanverdubbeling van de Eektestraat, de wegaanpassing van het kruisingsvlak Enschedesestraat-Eektestraat en Losserstraat, alsmede de realisatie van een recreatieve fiets- en wandelroute langs de Stakenbeek.

Inzagetermijn

Vanaf 7 september 2011 kunt u zes weken lang tot en met 18 oktober 2011 schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal. Als u mondeling een zienswijze wilt indienen moet u een afspraak maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de publieksbalie, telefoon (0541) 58 81 33. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Bestemmingsplan bekijken

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.oldenzaal.nl/bestemmingsplannen. Daarnaast kunt u het plan bekijken via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0173.BP11011-on01.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.oldenzaal.nl/imro2008/NL.IMRO.0173.BP11011-on01 .

Oldenzaal, 6 september 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

L.V. Elfers.

Naar boven