Bekendmaking onherroepelijk bestemmingsplan Larixplantsoen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Larixplantsoen’ met ingang van 22 augustus 2011 onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan is daarmee het planologisch-juridische kader geworden voor het genoemde plangebied.

Tegen het op 5 april 2011 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan was beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Afdeling bestuurs- rechtspraak heeft op 22 augustus 2011 laten weten dat het beroep is ingetrokken. Daardoor is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan ´Larixplantsoen´ is beschikbaar en te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan ´Larixplantsoen´ is ook te raadplegen op de gemeentelijke website (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten, archief). Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien op het gemeentehuis gedurende de gebruikelijke openingstijden.

Naar boven