Vaststelling bestemmingsplan ‘Visvijvers Nieuwstraat, Rijkevoort’

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 7 juli 2011 het bestemmingsplan ‘Visvijvers Nieuwstraat, Rijkevoort’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de aanleg van visvijvers, een schuilgelegenheid en parkeervoorzieningen ten behoeve van de hengelsport, op een perceel gelegen achter Rijkevoortsedijk 7 t/m 23 in Rijkevoort.

Met ingang van 7 september 2011 ligt het bestemmingsplan ‘Visvijvers Nieuwstraat, Rijkevoort’ gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.boxmeer.nl onder de kop ‘openbare bekendmakingen’.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 18 oktober 2011 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 10019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 19 oktober 2011, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Boxmeer, 6 september 2011

Naar boven