Vastgesteld wijzigingsplan De Zandleij, 5e herziening (wijzigingsplan Groenstraat 115 UDH)

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het op 30 augustus 2011 het wijzigingsplan De Zandleij, 5e herziening (wijzigingsplan Groenstraat 115 UDH) heeft vastgesteld en dat het plan van vrijdag 9 september tot en met vrijdag 21 oktober 2011 ter inzage ligt.

Het plangebied heeft betrekking op Groenstraat 115 te Udenhout en omvat de kadastrale percelen sectie B, nrs. 927, 2014, 2573 en 2574 (gemeente Tilburg, Udenhout). Het plan maakt vergroting (van ca. 1,2 tot 1,5 ha) van het agrarische bouwblok aan Groenstraat 115 mogelijk. Tevens wordt vastgelegd dat de intensieve veehouderij ter plaatse is beëindigd.

Terinzagelegging

Het plan ligt gedurende de genoemde termijn voor een ieder ter inzage in:

  • de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het Paleis), geopend op werkdagen van 10.00 tot 13.00 uur zonder afspraak. Na 13.00 uur kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 013-213 13 13;

  • het servicepunt Udenhout, Tongerloplein 15 (bibliotheek Udenhout), geopend op maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur.

Ook is het plan te bekijken op www.tilburg.nl/ruimtelijke plannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan staat, gedurende de termijn van terinzagelegging, rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep tegen het bestemmingsplan kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het ontwerp kenbaar hebben gemaakt, en daarnaast ook door belanghebbenden, die dit hebben nagelaten, voor zover het beroep zich richt tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het plan. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een vastgesteld wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde plan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Tilburg, 8 september 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

P.G.A. Noordanus,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA,

secretaris.

Naar boven