Vaststellen projectbesluit Schuwacht 158 Lekkerkerk

Projectbesluit (artikel 3.10 Wro) en verleende reguliere bouwvergunning voor het oprichten van een woning op het perceel Schuwacht 158 te Lekkerkerk.

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben vastgesteld en een reguliere bouwvergunning op voorbehoud verlenen voor het oprichten van een woning op het perceel Schuwacht 158 te Lekkerkerk. Het voorbehoud houdt in dat er tegen het intrekken van de milieuvergunning geen zienswijzen zijn ingediend, die tot 25 januari ter inzage lag. Er zijn op deze milieuvergunningprocedure geen zienswijzen ingediend. De bouwvergunning is derhalve verleend.

Het projectbesluit en de reguliere bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen ter inzage, vanaf donderdag 3 februari 2011 voor een termijn van 6 weken, bij de publieksbalie van de afdeling VROM op het gemeentehuis te Lekkerkerk. U kunt deze inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 17:00 en vrijdag van 8:30 tot 12:30. Het projectbesluit is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit tot het verlenen van een bouwvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit tot het verlenen van reguliere bouwvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, tegen dit projectbesluit en de verleende reguliere bouwvergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het indienen van een beroepsschrift schort de werking van het projectbesluit en de reguliere bouwvergunning niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het projectbesluit en de bouwvergunning treden overeenkomstig artikel 3.8 lid 5 Wro in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. De bouwvergunning is pas onherroepelijk als er na het verstrijken van de beroepstermijn van zes weken geen beroep is ingesteld.

Lekkerkerk, 1 februari 2011

Naar boven