Ontwerpbestemmingsplan plan De Schans, bouw twee woningen aan ontsluitingsweg De Schans te Groenlo

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan, met ingang van vrijdag 4 februari 2011 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

In het kader van de ontwikkeling van het plan De Schans wordt de bouw van twee woningen mogelijk gemaakt aan de (nieuwe) ontsluitingsweg De Schans te Groenlo.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 4 februari 2011 gedurende 6 weken ter inzage tot en met donderdag 17 maart 2011. Het plan kan vanaf 4 februari 2011 worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de Gemeentelijke ServicePunten in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, vanaf 4 februari 2011 digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl). Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393535), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven