Melding voornemen voorbereiding bestemmingsplannen, artikel 1.3.1. Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geeft het college van Oisterwijk kennis van het voornemen de volgende bestemmingsplannen voor te bereiden:

  • Bestemmingsplan Woongebied West, eerste herziening. Het gaat om het gebied tussen de spoorlijn Tilburg–Eindhoven, de Moergestelseweg, de Tilburgseweg en de Pastoor van der Meijdenstraat in Oisterwijk.

  • Bestemmingsplan Heisteeg. Het betreft in ieder geval het perceel Heisteeg 28.

  • Bestemmingsplan Hoek Stationsstraat/De Lind 1. Het betreft de herbestemming van het perceel Hoek Stationsstraat/De Lind 1 te Oisterwijk, waar op dit moment de ING-bank met parkeerplaats is gevestigd.

Het is niet mogelijk om tegen dit voornemen zienswijzen in te dienen. Er liggen dan ook geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over dit voornemen. Zodra een bestemmingsplan in ontwerp gereed is zal het mogelijk zijn hiertegen zienswijzen in te dienen. Hierover volgen afzonderlijke publicaties in de Nieuwsklok, de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

25 augustus 2011

Het college.

Naar boven