Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 15 a-d’

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 15 a-d’ onherroepelijk is geworden.

Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad op 23 juni 2011 vastgesteld. Na de vaststelling heeft het bestemmingsplan gedurende een periode van zes weken (van 7 juli tot en met 17 augustus 2011) ter inzage gelegen. In deze periode is bij de Raad van State geen beroep ingesteld of een verzoek om voorlopige voorziening ingediend. Het bestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 15 a-d’ is daarmee onherroepelijk geworden en met ingang van 18 augustus 2011 in werking getreden.

Het bestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 15 a-d’ heeft alleen betrekking op dit perceel te Soesterberg. Het doel van het bestemmingsplan is om het plangebied te voorzien van een actuele bestemmingsplanregeling waarbij ruimte wordt geboden voor de ontwikkeling van het bedrijf in verkoop van volumineuze goederen te weten auto’s.

Inzage

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 september 2011 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest.

Het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur en 13.00 uur en op donderdag tussen 08.30 en 20.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via internet:

www.soest.nl/bestemmingsplannen en op www. ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven