Ongewijzigde vaststelling exploitatieplan Zuidoost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad op 11 juli 2011 het exploitatieplan Zuidoost – dat betrekking heeft op de het noordelijk deel van het bedrijventerrein Oosterzij, genaamd ‘De Lus’ – ongewijzigd heeft vastgesteld.

Ter inzage

Het vastgestelde exploitatieplan Zuidoost ligt met ingang van donderdag 1 september 2011 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage

  • digitaal als pdf-bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.heiloo.nl, bij ‘Plannen en projecten’ onder ‘Actueel’;

  • bij de publieksbalie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Daarnaast ligt het exploitatieplan in de genoemde periode eveneens ter inzage in de leeszaal van de bibliotheek Heiloo, Westerweg 250, geopend dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.30 uur, woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Beroep

Van 1 september 2011 tot en met 12 oktober 2011 kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijke beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het exploitatieplan ‘Zuidoost’.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Gedurende bovengenoemde periode kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het exploitatieplan niet op. Indien binnen de beroepstermijn, naast het indienen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking dan nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven