Voorontwerpbestemmingsplan ‘Franeker – Prins Hendrikkade 1’

B&W van Franekeradeel geven hierbij aan dat zij een bestemmingsplan voorbereiden om een uitbreiding van de oliën en margarinefabriek aan de Prins Hendrikkade 1 te Franeker mogelijk te maken.

Dit bestemmingsplan vormt het juridisch-planologisch kader waarbinnen de gewenste uitbreiding ter plaatse mogelijk wordt gemaakt. Het plangebied omvat de Prins Hendrikkade 1 te Franeker (kadastraal bekend gemeente Franeker, sectie D, perceelnummers 2681 en 4126).

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Franeker – Prins Hendrikkade 1’ ligt in het kader van inspraak vanaf 3 februari 2011 zes weken tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis (Harlingerweg 18 te Franeker) of is digitaal te bekijken via www.franekeradeel.nl

Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij het college van B&W van Franekeradeel, Postbus 58, 8800 AB Franeker. Voor het mondeling kenbaar maken van uw inspraakreactie kunt u contact opnemen met mevrouw A.M. Alma van de afdeling Bouwen en Milieu, telefoonnummer 0517-380380.

Naar boven