Ontwerpstructuurvisie Doornbos en Linie

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de ontwerpstructuurvisie Doornbos en Linie NL.IMRO.0758.SV2008007-0303ter inzage ligt. Deze ontwerpstructuurvisie voorziet in een beeld van de gewenste ruimtelijke opzet en ontwikkeling van dit gebied en vormt het beleids- en toetsingskader voor de ruimtelijke ontwikkeling op de korte en lange termijn (2025). De begrenzing van het plangebied wordt aan de noordzijde gevormd door de Nieuwe Kadijk, aan de oostzijde door de Kapittelweg, aan de zuidzijde door de spoorlijn en de (nieuwe) Stationslaan en aan de westzijde door de Terheijdenseweg.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ’Structuurvisie’ en ligt van 1 september 2011 tot en met 12 oktober 2011 ter inzage bij Infobalie 19-20 in het Stadskantoor.

Reactie

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw reactie op de structuurvisie naar voren brengen. Uw schriftelijke reacties kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Breda, t.a.v. D. den Heijder directie PMP, Postbus 3290, 4800 DX Breda of via mailadres d.den.Heijer@breda.nl

Breda, 31 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven