Ontwerp-bestemmingsplan ‘Putstraat 1’

Zoals eerder via vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening over dit planvoornemen te kennen is gegeven, heeft het college van Waalwijk besloten medewerking te verlenen aan het tot stand komen van een bestemmingsplan op de locatie Putstraat 1 te Waalwijk (kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie F, perceelnummer 2988). Het plan heeft betrekking op de realisatie van een appartementencomplex, zijnde 17 appartementen.

Het bestemmingsplan met bijbehorend ontwerpbesluit en de bijbehorende bijlagen liggen met ingang van 2 september t/m 14 oktober 2011 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis van Waalwijk (Taxandriaweg 6). Deze receptie is geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. Voor inzage buiten deze werktijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie (0416-683 871). Ook is het bestemmingsplan raadpleegbaar onder Ruimtelijke plannen op de website van de gemeente http://www.waalwijk.nl. Voorts is het bestemmingsplan met bijbehorende bijlagen digitaal raadpleegbaar via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Procedure

Bij de gemeenteraad kan eenieder met ingang van 3 september 2011 gedurende zes weken een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de Raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150 5140 GB Waalwijk. Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet die zijn te raadplegen via www.waalwijk/gemeente/contact met de gemeente.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u zich voor 6 oktober 2011 aan te melden bij mevrouw mr. M. Ketelaars via mketelaars@waalwijk.nl of telefonisch via 0416-683 871. Voor een nadere toelichting op dit plan kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw Ketelaars.

Naar boven