Ontwerpbestemmingsplan ‘Actualisatie Kruiningergors 2011’

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Actualisatie Kruiningergors 2011’ met ingang van donderdag 1 september 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 te Rockanje. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op woensdagen van 13.30 tot 18.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is te downloaden van de gemeentelijke website, via het adres: www.westvoorne.nl/bestemmingsplannen, onder het kopje ‘ontwerp’. Ook is het in te zien via de website RO-Online: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied bestaat uit enkele locaties in de polder Kruiningergors. Het bestemmingsplan gaat alleen over de volgende locaties:

  • het perceel Zeehoeveweg 27a, voor zover het de gronden met de bestemming ‘bedrijfsdoeleinden’ betreft. De bestaande bedrijfswoning op het perceel wordt alsnog van een correcte bestemming voorzien;

  • de percelen Heindijk 3–11, voor zover het de bestemming ‘woondoeleinden’ betreft. In het bestemmingsplan wordt het correcte aantal woningen (zes) opgenomen;

  • de percelen Kamplaan 6–12, voor zover het de bestemming ‘woondoeleinden’ betreft. Het bestemmingsvlak wordt bij het perceel Kamplaan 12 aangepast zodat een met bouwvergunning gebouwde schuur binnen het bestemmingsvlak komt te liggen.

Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd aan de gemeenteraad van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH in Rockanje. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de behandelende ambtenaar van het team Gebiedsontwikkeling via telefoonnummer (0181) 40 81 22.

Rockanje, 31 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Westvoorne,

de secretaris,

Hans Postema.

De burgemeester,

Peter de Jong.

Naar boven