Vooraankondiging artikel 1.3.1. Bro voorontwerp bestemmingsplan ‘Molenstraat 45, Deurne’

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Molenstraat 45, Deurne’ bekend. Het voorontwerp heeft betrekking op het gebied Molenstraat 45 te Deurne, kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie L, nummers 6222, 6223, 6028 en 6784. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft als doel om aan de Molenstraat 45 in Deurne de bouw van een alzijdig appartementengebouw van vier bouwlagen, waarvan de bovenste laag met een setback, met een halfverdiepte parkeerkelder voor 10 appartementen mogelijk te maken.

Over deze vooraankondiging wordt geen gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. Wel kunnen ingezetenen en belanghebbenden een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie geven op het voorontwerp van het bestemmingsplan. Het voorontwerp van het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 4 februari 2011gedurende 4 weken tijdens de openingstijden in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage.

Er is geen aanleiding om bij de voorbereiding van dit nieuwe bestemmingsplan een onafhankelijke instantie in de gelegenheid te stellen advies uit te brengen. Wel wordt, gelet op artikel 3.1.1 Bro, overleg gepleegd met de VROM-Inspectie, provincie Noord-Brabant en Waterschap Aa en Maas.

Naar boven