Ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Burgemeester Venemastraat Meeden

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Burgemeester Venemastraat Meeden’ is opgesteld.

Het ontwerp maakt de bouw van 7 woningen op een strook aan de oostkant van de Burgemeester Venemastraat in Meeden juridisch mogelijk. De strook grond ligt tussen de percelen Burgemeester Venemastraat 31 en Beneden Veensloot 21. Het ontwerp van dit plan is eerder onderwerp geweest van een inspraakprocedure en het wettelijke vooroverleg. Sommige reacties hebben geleid tot wijzigingen in het ontwerpplan. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 1 september 2011 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage. De stukken liggen tijdens openingstijden ter inzage bij het bureau Ruimte (kamer 203) in het gemeentehuis te Muntendam. Ook kunt u de stukken raadplegen via de websites www.menterwolde.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Iedereen kan gedurende de periode van terinzageligging zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Menterwolde, Postbus 2 te 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met het bureau Ruimte, dhr. R. Hazekamp, tel. (0598) 658881. De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Naar boven