Vastgesteld wijzigingsplan ‘Julianastraat 33, Middelrode’

Voor het perceel Julianastraat 33 te Middelrode is het verzoek binnengekomen de geldende horecabestemming (momenteel leegstaand cafetaria met bovenwoning) te wijzigen in een dubbele woonbestemming. In het geldende bestemmingsplan ‘Kom Middelrode - Milrooijseweg (2009)’ is hiertoe specifiek een wijzigingsmogelijkheid opgenomen.

Burgemeester en wethouders hebben d.d. 23 augustus 2011 het wijzigingsplan ‘Julianastraat 33, Middelrode’ (ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp) vastgesteld.

Tussen de gemeente en de initiatiefnemer is een zogeheten anterieure exploitatie-overeenkomst gesloten. Door middel van deze overeenkomst verhaalt de gemeente de kosten voor de civieltechnische werken en de ambtelijke inzet op de eigenaar.

Informatie en procedure

Vanaf vrijdag 2 september 2011 tot en met donderdag 13 oktober 2011 liggen het vaststellingsbesluit, het wijzigingsplan en de hierop betrekking hebbende stukken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de reguliere openingstijden is inzage op afspraak mogelijk; daarvoor kunt u bellen naar telefoonnummer (073) 5531626. Tevens kunnen genoemde stukken digitaal worden ingezien via onze gemeentelijke website.

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit geldt alleen voor belanghebbenden die kunnen aantonen tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van genoemde beroeps/inzage-termijn in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

1 september 2011

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel.

Naar boven