Bestemmingsplan ‘Buitengebied Axel’

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat, op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening de door het college in haar vergadering van 15 augustus 2011 vastgestelde wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Axel’ in verband met het wijzigen van de agrarische bestemming in woondoeleinden met als subbestemming voormalig agrarisch bedrijf, vanaf 1 september 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Tevens is aan deze bestemming de andere aanwijzing ‘ned 2’ gegeven voor het vestigen van een bed- en breakfast in combinatie met oldtimer arrangementen in de bestaande stallen/schuur.

Het betreft het perceel gelegen aan de Veerstraat 2 in Koewacht.

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van ter inzage legging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die afdeling.

Het wijzigingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalies van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent (Rabobank).

Terneuzen, 31 augustus 2011

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven