Ontwerpprojectbesluit ‘Mientweg 20’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Niedorp maken ter voldoening aan artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Mientweg 20 het plaatsen van een tweetal pekelbuffer tanks’ ter inzage ligt.

Het Plangebied

De grens van het plangebied wordt gevormd door een onderdeel van het perceel Mientweg 20 te Lutjewinkel kadastraal bekend onder sectie B nummer 7. Voor dit onderdeel van het perceel betreft het de plaatsing van een tweetal pekelbuffertanks.

Doel

Het projectbesluit biedt de mogelijkheid om de bestemmingsplanprocedure gefaseerd te doorlopen. De gemeente kan het projectbesluit gebruiken als het bestemmingsplan een bepaalde ontwikkeling of een bepaald project niet toestaat en men een dergelijke activiteit toch mogelijk wil maken, zonder meteen het hele bestemmingsplan aan te hoeven passen. In een projectbesluit moeten de meest belangrijke elementen van het project worden beschreven.

Inzien ontwerpprojectbesluit

U kunt het ontwerpprojectbesluit, dat bestaat uit de toelichting, onderzoeken en de verbeelding (plankaart), met ingang van 5 september 2011 inzien bij de balie van bouw- en woningtoezicht op het gemeentehuis, De Meet 1 te Nieuwe Niedorp.

De balie is op werkdagen geopend van 09.00–12.00 uur en op afspraak.

Plan inzien via ruimtelijkeplannen.nl

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken en om de digitale ruimtelijke plannen aan te bieden aan een digitale landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Zienswijze

In de periode van 5 september 2011 tot en met 17 oktober 2011 is het mogelijk een zienswijze in te dienen bij:

Het College van B & W Niedorp

Postbus 6

1733 ZG Nieuwe Niedorp

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw D. Roemersma op doorkiesnummer 0226-412412. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

Naar boven