Ontwerpbestemmingsplan ‘Erasstraat 83, Kaatsheuvel’

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 1 september 2011 tot en met woensdag 12 oktober 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Erasstraat 83, Kaatsheuvel’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Het bestemmingsplan heeft als doel om een actueel juridisch-planologisch kader te bieden voor het perceel Erasstraat 83 te Kaatsheuvel. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een bijgebouw ter vervanging van bestaande bedrijfsbebouwing.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl, een link hiernaar vindt u op de gemeentelijke website www.loonopzand.nl. Ook op de gemeentelijke website zijn het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken te raadplegen gedurende de ter inzage termijn. Eveneens ligt het plan ter inzage bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met G. van de Vrande, telefoonnummer 0416-289342 of e-mail: g.vandevrande@loonopzand.nl.

Naar boven